Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell destina més de 100.000 euros a renovar software i hardware del Consorci TIC Mallorca

El Consell destina més de 100.000 euros a renovar software i hardware del Consorci TIC Mallorca

(30/10/2015)

La Junta General del Consorci TIC Mallorca, presidida per la consellera Carmen Palomino, ha aprovat el pressupost per al 2016 que preveu la renovació dels mitjans necessaris per al funcionament dels projectes. Aquesta renovació de programari i maquinari està dotada amb 116.065,86 euros.

La consellera executiva de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino, ha presidit la Junta General del Consorci TIC Mallorca, en la qual s’ha aprovat el pressupost de l’ens per al 2016 i el pla d’actuació. El pla preveu una aposta pels mitjans que utilitza el Consorci per als seus projectes i pel manteniment de l’estructura tecnològica. Per consegüent, el Departament de Modernització i Funció Pública destinarà 116.065,86 euros a la renovació de software i hardware.

A més, el pressupost també preveu un pla pels ajuntaments per part del Departament de Desenvolupament Local per millorar l’administració electrònica dels municipis. Aquesta línia té un partida de 300.000 euros que es gestionaran a través del Consorci TIC Mallorca. La intenció és implantar programes que facilitin els tràmits que els ciutadans han de fer als ajuntaments i fomentar la tramitació telemàtica. 

Durant la Junta, també s’ha aprovat l’adhesió al consorci de la Mancomunitat de Tramuntana. A més, també s’ha establert un calendari per elaborar els webs dels ajuntaments de Deià, Sineu, Manacor, Sóller i Alaró.