Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell dur a terme una jornada sobre “La prevenció en la infància i adolescència en risc a Mallorca”

El Consell dur a terme una jornada sobre “La prevenció en la infància i adolescència en risc a Mallorca”

(20/03/2015)

El teatre Caterina Valls ha acollit la trobada organitzada per l'Observatori de la Infància i Adolescència de l'IMAS, dirigida a professionals dels serveis socials, educatius i sanitaris que treballen amb aquest col·lectiu

El teatre Caterina Valls de Palma ha acollit aquest matí la jornada “La prevenció en la infància i adolescència en risc a Mallorca. Assignatura pendent” organitzada per l'Observatori de la Infància i Adolescència (OIM) de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS). La trobada, dirigida a professionals dels serveis socials, educatius i sanitaris que treballen amb infants i adolescents, ha estat inaugurada per Teresa Martorell, coordinadora de l'àrea de Menors, Família i Igualtat de l'IMAS.

 

Martorell ha donat la benvinguda als assistents i ha explicat que “si bé hi ha encara molta feina a fer, des de l'IMAS es duen a terme diversos programes a l'àrea de Menors en els que es treballa en matèria de prevenció”, com el Crèixer feliços en família, adreçat a famílies amb infants menors de 5 anys o la tasca que es fa amb les famílies d'acollida.

 

Durant el matí s'han tractat diverses qüestions com la millora i prevenció dels problemes de desenvolupament en infants i adolescents o la parentalitat positiva. Així mateix, s'ha presentat l'informe de l'OIM sobre la situació dels programes de prevenció als diferents municipis de Mallorca.

 

La jornada, a la que han assistit prop de 260 professionals, ha comptat amb les intervencions de Feliz Loizaga de la Torre, professor de la Universitat de Deusto i expert en parentalitat positiva i Elías Tristan, coordinador dels serveis socials municipals d'Aranda de Duero.