Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell es reuneix amb els ajuntaments per la Mallorca 312

El Consell es reuneix amb els ajuntaments per la Mallorca 312

(21/04/2017)

Representants d’ajuntaments i de la Policia Local dels municipis pels quals transcorr la Mallorca 312 han assistit a una reunió de coordinació interinstitucional a la seu de la FELIB.

La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, ha mantingut una trobada amb membres dels ajuntaments i de la Policia Local dels municipis afectats per la cursa Mallorca 312. L’objectiu de la reunió ha estat coordinar els ajuntaments, la Direcció General de Trànsit i la institució insular.

També han assistit a la trobada el secretari tècnic de Territori i Infraestructures, Marc López, el director insular d’Infraestructures i Mobilitat, Joan Cifre; la cap provincial de la DGT a Balears, Cristina Gago, i els promotors de la prova ciclista.

Garrido ha agraït «l’esforç de tots els ajuntaments implicats perquè la Mallorca 312 sigui un èxit i provoqui el mínim de perjudicis als mallorquins i a les mallorquines. La coordinació entre institucions és imprescindible en esdeveniments d’aquest tipus».

A més, el recorregut s’ha modificat per disminuir el temps de tancament de les carreteres. La consellera ha afirmat que «s’hi han posat tots els esforços per tal d’evitar d’evitar talls de carreteres molt llargs» i ha demanat «comprensió, ja que es tracta d’una prova esportiva que situa Mallorca en el centre del ciclisme internacional durant un cap de setmana i donam una imatge de la nostra illa que creu en un turisme més sostenible i respectuós amb l’entorn».

Les carreteres que es tallaran es poden consultar en el web de la Mallorca 312 (mallorca312.com), en l’apartat d’Informació Carreteres. A més, l’organització ha posat a l’abast dels ciutadans un telèfon (607 855 850) i una adreça electrònica (carreteres@mallorca312.com) per fer consultes.