Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell inverteix 374.000 euros en la millora de Fornalutx

El Consell inverteix 374.000 euros en la millora de Fornalutx

(28/02/2019)

Entre els projectes iniciats, dins el Pla Especial d'inversions de competència municipal, es troben la Millora de la infraestructura hidràulica xarxa aigua potable i la renovació de la voravia o la pavimentació, il•luminació exterior i canvi de coberta en patí de Can Xoroi

L'Ajuntament de Fornalutx ha dut a terme diferents actuacions de millora al municipi gràcies als 374.029,79 euros que el Consell de Mallorca, a través del Departament de Desenvolupament Local, ha invertit. Aquests diners procedeixen dels diferents Plans de subvencions que la institució insular té en marxa.

Entre els projectes iniciats dins el Pla Especial d'Inversions de competència municipal es troben la millora de la infraestructura hidràulica de la xarxa d'aigua potable, la rehabilitació parcial del patí de la Casa Consistorial la rehabilitació d'un magatzem per convertir-lo en una oficina per la Policia Local i la pavimentació, il•luminació i canvi de coberta de Can Xoroi. Aquests projectes han comptat amb una inversió de 239.900,07 euros.

Per aquest motiu, el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font; i el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, han visitat les obres acompanyats pel batle del municipi Antoni Aguiló Amengual.

Fornalutx també ha rebut una subvenció per valor de 28.300,00 euros per a l'adquisició de bombes de dipòsits i canvi d'enllumenat antic per dispositius LED a la zona "Es Mas".

Per altra banda, el poble ha obtingut 105.829,72 euros per fer front al pagament de despesa corrent.