Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell organitza una formació en facilitació de grups per a entitats juvenils i de voluntariat

El Consell organitza una formació en facilitació de grups per a entitats juvenils i de voluntariat

(15/04/2022)

La Direcció Insular de Participació i Joventut del Consell de Mallorca ha impartit un taller de formació en facilitació de grups per a entitats juvenils i de voluntariat de l’illa. Hi han participat representants de quinze entitats, tècnics o voluntaris, durant dos dies abans de les festes de Setmana Santa. 

La finalitat era donar a conèixer, a través de contingut teòric i exercicis pràctics, eines i tècniques que contribueixen a millorar el funcionament dels grups de treball. S’han tractat qüestions com la gestió emocional, la indagació col·lectiva, la presa de decisions o la transformació del conflicte. En el cas de les entitats, pot ajudar-les a dur a terme juntes directives, assemblees de socis, reunions de feina, etc. i afavorir la definició de campanyes o el desenvolupament de projectes. 

Aquesta actuació s’emmarca en el Pla Insular de Voluntariat de Mallorca (2021-2026), que estableix com una línia de feina bàsica organitzar accions formatives destinades a la millora de la qualitat de l’acció voluntària. Alhora, el Consell ha ampliat la formació a entitats registrades en el Cens d’entitats juvenils de Mallorca perquè també se’n beneficiïn.