Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell i Amadeus signen un conveni per ajudar a les empreses mallorquines d’activitats turístiques a comercialitzar i desestacionalitzar la seva oferta

El Consell i Amadeus signen un conveni per ajudar a les empreses mallorquines d’activitats turístiques a comercialitzar i desestacionalitzar la seva oferta

(15/09/2022)

Els turistes potencials podran contractar els serveis a través del portal Mallorca.es.

El Consell de Mallorca i l’empresa Amadeus, principal plataforma de comercialització turística, han signat un protocol de col·laboració amb l’objectiu de dur a terme accions que condueixin a la promoció turística, la transferència de dades, el desenvolupament sostenible i la promoció de la qualitat del producte turístic.

El conveni servirà perquè les empreses mallorquines que es dediquen al sector turístic puguin comercialitzar la seva oferta a través del portal Mallorca.es. D’aquesta manera, es facilitarà que els turistes potencials puguin contractar aquests productes turístics de manera senzilla i directa a través del web gestionat pel Consell. Una iniciativa que pretén afavorir l’oferta local i la desestacionalització del sector.

El conseller de Transició, Turisme i Esports, Andreu Serra, ha afirmat que «aquest conveni ajudarà les empreses mallorquines a comercialitzar els seus productes i fomentarà les activitats que persegueixin la competitivitat, la sostenibilitat, la diversificació, el producte de qualitat i la desestacionalització de l’oferta turística de Mallorca».

Amadeus proporcionarà al Consell una plataforma tecnològica intel·ligent per promocionar destinacions i activitats turístiques. Aquesta eina donarà més visibilitat a les empreses turístiques de l’illa i en promocionarà els productes i les ofertes, i així podran ser més competitives. Per aparèixer en aquesta plataforma, les empreses només hauran d’emplenar un formulari senzill i no els suposarà cap cost econòmic.

Aquesta és una prova pilot per a la difusió d’activitats i de destinacions del catàleg d’activitats d’Amadeus que només es desenvoluparà a Mallorca, però que, en un futur, podria estendre’s a la resta de l’Estat. L’aplicació de la prova pilot no comportarà cap compensació econòmica per a cap de les dues parts.

L’aplicació d’aquesta plataforma de comercialització crearà un gran flux de dades, del qual es podrà servir l’Observatori del Turisme Sostenible. Aquesta transferència d’informació millorarà la qualitat de les dades existents mitjançant la creació de llistes i agrupacions entre les activitats turístiques i les destinacions.