Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Cor del Teatre Principal i el Cor Juvenil preparen l’actuació d’aquest diumenge a la Berliner Philarmonie

El Cor del Teatre Principal i el Cor Juvenil preparen l’actuació d’aquest diumenge a la Berliner Philarmonie

(11/04/2015)

Acompanyats de l'Orquestra Simfònica de Berlín, les agrupacions vocals han fet avui el darrer assaig abans del concert que oferiran demà dedicat a Beethoven

El Cor del Teatre Principal, juntament amb el Cor Juvenil, ha realitzat avui el darrer assaig abans del concert que oferiran demà a la ciutat alemanya de Berlin amb l’orquestra Berliner Symphoniker (Orquestra Simfònica de Berlín).

 

L'organització d'aquesta actuació a Berlín ha estat possible gràcies a la col·laboració del Festival Músicamallorca, organitzat per Toyo Masanori Tanaka i David Bruhmmel, i que cada tardor ofereix diversos concert a Mallorca i, en especial, al Teatre Principal de Palma.

 

El concert estarà dirigit pel titular del Cor, i director artístic del Teatre Principal, José María Moreno. A més també hi actuaran els solistes mallorquins, formats als Cors del Teatre, Inma Hidalgo, soprano, i Roger Berenguer, tenor. El quadre de solistes del concert es completa amb la soprano Antje Bitterlich, la mezzosoprano Kremena Dilcheva, el baix Norman D. Patzke, i la clavecinista Cassandra Wyss.

 

El programa està dedicat a Ludwig van Beethoven i acull tres grans peces del compositor: l’obertura de l’òpera Fidelio op. 72, la Fantasia per a clavecí, cor i orquestra c-Moll op. 80 i la Simfonia nº 9 d-Moll op. 125.

 

El concert, pel qual ja s'han exhaurit les entrades, començarà a les 16 hores, tindrà lloc a la sala gran de la Berliner Philarmonie, que té capacitat per a 2.420 persones. L’auditori que és també la seu de l’Orquestra Simfònica de Berlín. Aquest edifici, que disposa de diverses sales de concerts, va ser construït a principis dels anys 60 per l’arquitecte Hans Scharoun.