Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Museu Krekovic acull l’exposició “La Soledat: una mirada en femení”

El Museu Krekovic acull l’exposició “La Soledat: una mirada en femení”

(22/01/2021)

La mostra reuneix 30 fotografies captades per 9 dones del barri.

La vicepresidenta del Consell i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, ha visitat avui l’exposició “La Soledat: una mirada en femení”, que està oberta al públic des d’avui i fins al 26 de febrer al Museu Krekovic de Palma. S’hi mostren 30 fotografies captades per 9 dones en el marc del projecte “From Inside”, que lidera l’artista Diego Menjíbar. És una iniciativa que ha estat possible gràcies a la coordinació de l’Ajuntament de Palma i la Fundació La Caixa, i amb la col•laboració del Consell. 

Busquets ha recordat que «la relació del Krekovic amb el barri és constant i aquest espai serveix, una vegada més, per posar el focus sobre l’art que fa la gent del barri inspirat en el seu dia dia i els espais que són escenaris de la seva vida».

Com a part de la mostra, a la sala d’exposicions del Krekovic es pot veure un documental del procés de creació en què les artistes narren la seva història i també què ha implicat per a elles la participació en el projecte.

A la inauguració de l’exposició “La Soledat: una mirada en femení” hi han assistit, a més de Busquets i Menjíbar, la coordinadora general de Benestar i Drets Socials de Cort, Catalina Trobat, la directora del Museu Krekovic, Maria del Mar Gaita, i representants de la taula d’entitats.

L’horari de visites del Museu Krekovic és de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 hores i els dimecres, a més, de 16.30 a 20.00 hores.