Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El president del Consell de Mallorca assisteix al sopar d’homenatge a Trébol

El president del Consell de Mallorca assisteix al sopar d’homenatge a Trébol

(04/08/2015)

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, va assistir, juntament amb el president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, Jaume Albert Ramis, al sopar d’homenatge que li varen retre al cavall Trébol, guanyador d’una carrera internacional del grup I.

La trobada va ser organitzada per la Federació Balear de Trot i l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca. La trajectòria d’aquest equí és la més important dins el món del trot en l’àmbit nacional i la seva darrera gesta ha estat la conquesta del Kymi Grand Prix de Finlàndia, el 27 de juny. És una de les proves més importants del món de la modalitat. Aquest cavall trotador, nascut a Menorca i propietat de Pau Salord, era conduït Biel Pou.
Ensenyat va ser l’encarregat de lliurar la placa commemorativa i de recordar la importància que el trot té per a la societat balear i especialment per al Consell. «Som davant un esport que és propi de les Illes i que s’ha de potenciar. A més, té una bona implantació internacional en diferents països», va explicar el president del Consell de Mallorca, corporació insular de la qual depenen els hipòdroms de Son Pardo i de Manacor.