Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El president del Consell es reuneix amb l’Associació d'Amics dels Molins de Mallorca

El president del Consell es reuneix amb l’Associació d'Amics dels Molins de Mallorca

(26/01/2016)

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, s’ha reunit avui amb els representants de l’Associació d'Amics dels Molins de Mallorca Jose Pascualó, president i el seu vicepresident, Joan Mesquida.

La finalitat d’aquesta trobada ha estat conèixer de primera mà els gestors nous de la institució insular. “Tenim la voluntat de compartir els fins i els objectius de la nostra entitat amb el president, per fer valer el nostre patrimoni industrial”, ha afirmat el president de l'Associació d’Amics dels Molins de Mallorca. Per la seva part, el president del Consell de Mallorca està disposat a col·laborar amb tot el que faci referència a la defensa del nostre patrimoni.

Pascualó i Mesquida també han aprofitat per presentar els projectes que tenen en marxa, com les jornades eòliques o les de molinologia.

Cal recordar que el Consell  més de 3.000 molins d’extracció d'aigua i que Mallorca  és una de les zones que  més molins per espai del món. L’illa també disposa de 600 molins fariners. “Aquests darrers són els que estan en pitjor estat”, han remarcat els representants de l’Associació d'Amics dels Molins de Mallorca.