Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El president del Consell rep els nins i les nines sahrauís del programa “Vacances en pau”

El president del Consell rep els nins i les nines sahrauís del programa “Vacances en pau”

(27/07/2016)

Miquel Ensenyat i Jesús Jurado han saludat en nom de la institució insular a un centenar d’infants procedents dels campaments de refugiats sahrauís que vénen a passar dos mesos a Mallorca.

El president del Consell de Mallorca Miquel Ensenyat, el vicepresident segon Jesús Jurado i la director insular d’Esports Margalida Portells han rebut els nins i les nines sahrauís que han passaran a Mallorca els mesos de juliol i agost dins el programa “Vacances en Pau” de l’Associació d’Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears.

 

Els representants del Consell han donat la benvinguda als nins en nom del poble de Mallorca i els han obsequiat amb una bossa gentilesa de la Direcció Insular d’Esports.  

 

El programa vacances en pau és un projecte d’acollida d’infants sahrauís d’entre 10 i 12 anys per part de famílies de Mallorca que destacada pel seu valor humanitari i solidari. Enguany arriba a la seva 29a edició

 

L’estada a Mallorca té una durada de dos mesos, juliol i agost, implica a 81 nins i nines sahrauís, 81 famílies acollidores i un grup, cada vegada major, de voluntaris/es de diferents professions.

 

Els nins que participen en aquest programa malviuen la resta de l’any en inhòspits Campaments de Refugiats, tot depenent de la solidaritat internacional, a l’inhòspit desert algerià vora Tindouf.