Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El president Miquel Ensenyat presenta la Llei de Camins a les entitats ciutadanes

El president Miquel Ensenyat presenta la Llei de Camins a les entitats ciutadanes

(13/06/2017)

Representants d'associacions i particulars han omplert la sala de plens de la institució insular per conèixer els detalls de la primera llei d’aquestes característiques de la Comunitat

El president del Consell, Miquel Ensenyat, acompanyat de la consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, i de la consellera de Medi Ambient, Sandra Espeja, ha explicat avui horabaixa la Llei de Camins Públics i Rutes d’Interès Excursionista a les entitats ciutadanes.

 

A la sala de plens s’hi ha congregat representats de diferents associacions com ASAJA, Amics dels Ferrocarrils, Col·legi Oficial de Guies Turístics, Federació Balear de Muntanya i Escalada, Amics de la Terra, Tramuntana XXI, Plataforma Units per Conservar, així com particulars interessats en la llei.

 

l’acte també hi ha estat present el director insular de Medi Ambient, Josep Manchado, i el director insular de Territori i Paisatge, Miquel Vadell, qui s'han encarregat de desglossar els detalls de la llei.

 

Durant la presentació, els assistents han pogut conèixer amb més detall tots els capítols de la llei i s’ha contestat als seus dubtes. 

 

El Consell de Mallorca ha impulsat la Llei de Camins Públics i Rutes d’Interès Excursionista, la primera de la Comunitat Autònoma, amb l’objectiu de conservar i protegir el medi ambient i oferir un marc jurídic que avali l’obertura dels camins públics de l’illa i la seva conservació.

 

Actualment la llei es troba en periòde d'exposició pública. Una vegada superats tots els tràmits, la llei es presentarà davant el Parlament de les Illes Balears per la seva presa en consideració.