Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Ensenyat es reuneix amb el president de la Cambra de Comerç Espanyola a Corea

Ensenyat es reuneix amb el president de la Cambra de Comerç Espanyola a Corea

(15/12/2015)

L’audiència ha tingut lloc avui dematí a Palau Reial i el principal tema que s’ha tractat hi ha estat l'agermanament amb l’illa de Cheju, un petit arxipèlag situat al sud del país asiàtic.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, s’ha reunit avui amb el president de la Cambra de Comerç Espanyola a Corea del Sud, Ernest Ribas. Es tracta d'un primer encontre en l'àmbit institucional per parlar de diversos temes, com la presència de Mallorca en el potent mercat asiàtic.

Un dels principals temes del qual s’ha parlat durant l’encontre ha estat l'agermanament amb l’illa de Cheju. Durant l’estiu passat ja es va plantejar la iniciativa, però no es va materialitzar, ha explicat el president de la Cambra de Comerç.

L'agermanament de Mallorca amb l'illa coreana té diversos beneficis per a la nostra illa, ja que representa un avantatge en l'àmbit de presència internacional en un mercat com l’asiàtic, on Mallorca no és tan coneguda com en altres mercats turístics. Això pot repercutir en el turisme, que, «al cap i a la fi, és un important motor econòmic», ha argumentat Ribas, a la vegada que ha explicat que «és una primera presa de contacte que no està avançada. Hem de fer molta feina perquè això sigui una realitat».