Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Ensenyat visita les instal·lacions de les estacions d’ITV d’Inca i Manacor

Ensenyat visita les instal·lacions de les estacions d’ITV d’Inca i Manacor

(15/12/2015)

El president del Consell de Mallorca, acompanyat pel director insular d’infraestructures i mobilitat, Iñaki Miranda, ha acudit avui a visitar dos dels centres que la ITV té a l'illa i que depenen de la institució insular per conèixer-ne el funcionament i els professionals que hi treballen.

El president del Consell, Miquel Ensenyat, ha acudit avui, juntament amb el director insular d’infraestructures i mobilitat, Iñaki Miranda , a veure les instal·lacions que la ITV té als municipis de Manacor i Inca. La comitiva del Consell la completava la cap de gabinet del president, Catalina Socies.

Ensenyat i Miranda han pogut conèixer de primera mà la tasca que es duu a terme a la ITV, i també el funcionament de les inspeccions i de la part administrativa. Els treballadors han traslladat al president les seves propostes de millora, les quals els responsables del servei de la ITV estudiaran per poder-ne millorar el funcionament i perquè els ciutadans en surtin beneficiats. D’altra banda, els treballadors han mostrat el seu agraïment a l’equip del Consell de Mallorca per la visita.

A principis de aquest mes de desembre, Ensenyat i Miranda, acompanyats de la Consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, ja varen visitar les instal·lacions i els treballadors de la ITV Palma I i Palma II, ubicades al polígon de Son Castelló i de Son Oms.

Amb la visita d'avui, el president del Consell i la consellera ja han visitat totes les instal·lacions de la ITV de l’illa.