Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Garrido es reuneix amb el regidor de Mobilitat de Palma

Garrido es reuneix amb el regidor de Mobilitat de Palma

(31/07/2015)

La trobada ha estat una primera presa de contacte entre el departament de Territori i Infraestructures i la regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament de Palma.

La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, s’ha reunit amb el regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de Palma, Joan Ferrer. La reunió ha suposat un primer contacte per tal de tractar els assumptes que afecten a ambdues institucions.

Els principals temes que s’han analitzat són la problemàtica del trànsit als accessos a Palma. Garrido s’ha compromès a realitzar un estudi del trànsit per tal de trobar una solució al front marítim. A més a més, des de Territori es posarà en marxa un carril bici que uneixi Son Ferriol amb el centre de la ciutat.

A la reunió, també hi han assistit per part del Consell, el directori insular d’Infraestructures i Mobilitat, Iñaki Miranda, el secretari tècnic del departament, Jaume Colom, i tècnics de la institució. Les dues parts s’han compromès a mantenir un tarannà col·laboratiu durant tota la legislatura per tal de treballar per l’interès general dels ciutadans.