Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

«Gaudeix l’illa sènior» obsequia 4.500 persones amb una estada turística i activitats d’oci en un hotel de Mallorca

«Gaudeix l’illa sènior» obsequia 4.500 persones amb una estada turística i activitats d’oci en un hotel de Mallorca

(24/02/2022)

El Consell de Mallorca va rebre 4.891 inscripcions per aquest programa destinat a específicament a la gent gran i que vol fomentar l’obertura d’establiments hotelers i altres sectors vinculats al turisme abans de la temporada alta.

La Fundació Mallorca Turisme ja ha fet públic el llistat de persones guanyadores d’un bo del «Gaudeix l’illa sènior». Es tracta de 2.250 persones majors de 65 anys, prejubilades o jubilades, que han resultat guanyadores en un sorteig fet davant notari. En total, s’havien rebut 4.891 inscripcions.

Recordem que el bo obtingut val per a una estada turística per a dues persones (per tant, seran un total de 4.500 les que ho gaudiran), de dues nits i tres dies, en règim de mitja pensió a un hotel de Mallorca entre el 15 de març i el 7 d’abril, que inclou activitats d’oci. 

La finalitat principal d’aquest programa del Consell de Mallorca és fomentar l’obertura dels establiments hotelers i altres sectors vinculats al turisme abans de la temporada alta, a través del sorteig d’estades turístiques en allotjaments de l’illa. A més, amb aquesta edició sènior, un altre objectiu és ajudar reactivar la vida social, emocional i física de la gent gran, ja que l’estada inclou activitats esportives i de turisme actiu.

Els hotels participants estan situats a Alcúdia, Cala Rajada, Cala d’Or i Platja de Palma.
Les persones beneficiàries del bo hauran d’abonar 50 euros a l’hotel, ja que la Fundació Mallorca Turisme subvenciona els 200 euros restants del valor de l’estada. 

Notificació als guanyadors

Les persones que es van apuntar al sorteig poden comprovar si han estat guanyadores a la pàgina web http://gaudeixsenior.com, però cal tenir en compte que seran els hotels els que els notificaran la data de l’estada guanyada.

Així, els hotels es posaran en contacte directament amb les persones guanyadores del bo. A partir d’avui 24 de febrer fins al 10 de març contactaran els guanyadors de les setmanes del 15-17 març i del 22-24 de març. Des del 10 de març fins al 18 de març contactaran amb els guanyadors de les setmanes del 29-31 de març i del 5-7 abril.

«Gaudeix l’illa» 

El programa del Consell de Mallorca ja va per la tercera edició. El pressupost d’aquesta darrera convocatòria és de 450.000 euros (cofinançat al 50% entre el Consell Insular i el Govern de les Illes Balears), i permet cobrir la despesa de 2.250 habitacions dobles en hotels de mínim 3 estrelles.