Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

IMAS, Govern i Ajuntament de Palma organitzen la IV Jornada d'Envelliment Actiu

IMAS, Govern i Ajuntament de Palma organitzen la IV Jornada d'Envelliment Actiu

(25/09/2015)

La trobada, que tendrà lloc al centre Flassaders de Palma, coincideix amb el Dia Internacional de la Gent Gran.

L'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), juntament amb el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Palma, organitzen la IV Jornada d'Envelliment Actiu amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran que es celebra el proper 1 d'octubre. En concret han participat en l'organització d'aquesta trobada l'àrea d'Atenció a la Dependència de l'IMAS, el Centre Balears Europa i l'Àrea d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics de Cort.

 

El Centre Flassaders de Palma acollirà la trobada que es durà a terme el mateix 1 d'octubre entre les 09.00h i les 14.30h. Amb el lema “Projectem el futur: cap a la participació inclusiva”, la jortnada comptarà amb la presència de diversos experts en l'àmbit de la participació.

 

L'objectiu d'aquestes jornades és parlar del procés d'envelliment des de l'acció participativa i que significa per al conjunt de la societat la implicació activa i el compromís dels seus majors. Així mateix, es tractarà sobre els estereotipis i prejudicis entorn al fet d'envellir i com donar visibilitat a la participació de les persones majors.

 

Aquesta jornada, gratuïta, està destinada a treballadors i professionals vinculats al col·lectiu de la gent gran.