Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L'IMAS organitza un curs de formació sobre el model d'atenció centrat en la persona

L'IMAS organitza un curs de formació sobre el model d'atenció centrat en la persona

(11/12/2015)

L'objectiu és implantar aquest sistema de treball a les residències que gestiona la institució insular.

L'àrea d'Atenció a la Dependència de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) ha organitzat durant dos dies un curs sobre el model d'atenció centrat en la persona, impartit per l'empresa INTRESS i dirigit als directors de les llars i residències pròpies del Consell de Mallorca, així com als tècnics de l'àrea d'Atenció a la Dependència.

 

L'objectiu d'aquest curs és dotar al personal dels centres de persones majors de la formació necessària per fer front als diferents perfils dels usuaris de les residències i poder donar així una millor resposta a les necessitats específiques de cada un d'ells.

 

Precisament, invertir en formació específica d'atenció centrada a la persona és un dels eixos d'actuació principals de l'IMAS en l'àmbit de la gent gran, tal i com ja es va anunciar durant la pertinent roda de premsa de presentació del pressupost 2016 del Departament de Benestar i Drets Socials.

 

L'entrada a les residències de nous perfils de persones majors fa necessari adaptar la formació del personal de les residències a la realitat actual per poder garantir el benestar i la millor qualitat de vida dels seus residents. En aquest sentit, l'objectiu de l'IMAS és implantar a les seves residències un model de treball basat en l'atenció centrada en la persona, tenint així en compte el perfil de cada un dels seus usuaris i no treballar sempre a partir d'uns estàndards.