Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L'IMAS recull les peticions en matèria de serveis socials dels ajuntaments d'Artà i Son Servera

L'IMAS recull les peticions en matèria de serveis socials dels ajuntaments d'Artà i Son Servera

(27/11/2015)

Representants dels dos municipis s'han reunit amb les directores insulars d'Inclusió Social i Atenció a la Dependència, Caterina Mas i Margalida Fullana, respectivament.

Les directores insulars d'Inclusió Social i Atenció a la Dependència de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Caterina Mas i Margalida Fullana, respectivament, s'han reunit amb representants dels serveis socials dels ajuntaments d'Artà i Son Servera per a recollir les seves peticions i necessitats en matèria de serveis socials.

 

Les representants d'ambdós municipis han aprofitat la trobada per donar a conèixer a les responsables de la institució insular les necessitats, problemes i projectes de cada poble en matèria de serveis socials. Per la seva part, des de l'IMAS, les directores insulars s'han compromès en seguir treballant per poder atendre les necessitats i demandes específiques d'aquests municipis.

 

Aquesta reunió s'emmarca dins la sèrie de trobades que des de l'IMAS es mantenen des de l'inici de la legislatura amb els diferents municipis de Mallorca per analitzar l'estat dels serveis socials de cada un d'ells i quines són les seves necessitats de cara al futur.