Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L'IMAS reforça la seva aposta per les energies renovables

L'IMAS reforça la seva aposta per les energies renovables

(04/06/2019)

L'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) ha tret a licitació la contractació del subministrament d'un sistema de generació fotovoltaica sense injecció a xarxa i amb una potència de 99,99 kW per a la residència de persones majors de La Bonanova. El termini per a la presentació de propostes finalitza el pròxim 10 de juny i es poden consultar totes les dades relatives a aquest procediment a http://www.imasmallorca.net/ca/contratante/1632

En aquest cas concret es tracta de la instal•lació de plaques fotovoltaiques d'autoconsum sense injecció a la xarxa, el que significa que la mateixa instal•lació produeix la suficient energia que necessita l'edifici fins a un màxim de 99,99 kW. Amb aquesta nova contractació, l'IMAS continua amb la seva aposta per les energies renovables, després de les duites a terme l'any passat a les cobertes de la seu central de la institució a Palma i al centre de primera acollida de menors Puig dels Bous.

Pel que fa a La Bonanova, el projecte contempla la instal•lació de 344 unitats de panells fotovoltaics d'autoconsum sense injecció a la xarxa, el que significa que la mateixa instal•lació produeix la suficient energia que necessita l'edifici fins a un màxim de 99.99W. A més, també està prevista la instal•lació de sis Inversors, que converteixen l'energia que produeixen els panells fotovoltaics de corrent continua a corrent alterna i l'injecta a la xarxa de l'edifici.

Per tal de poder dur a terme aquest projecte, l'IMAS ha rebut per part de la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat del Govern Balears una subvenció de 89.100.00 € en el marc de la convocatòria pública de subvencions per al foment d'instal·lacions d'energia solar fotovoltaica a les administracions públiques. El cost previst per a tot el projecte és de 219.224,51 €.