Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L’IMAS tanca les celebracions del Dia Internacional del Nin amb una jornada dedicada a la infància

L’IMAS tanca les celebracions del Dia Internacional del Nin amb una jornada dedicada a la infància

(29/11/2019)

El conseller de Drets Socials i president de l’IMAS ha estat l’encarregat d’inaugurar aquesta jornada que s’ha desenvolupat a la UIB

El conseller de Drets Socials i president de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), Javier de Juan, ha estat l’encarregat d’inaugurar la Jornada del Dia de la Infància que ha tengut lloc a la UIB i amb la que conclouen les activitats programades des de l’àrea d’Infància i Família de l’IMAS amb motiu del Dia Internacional del Nin. El conseller ha estat acompanyat per Jordi Llabrés, vicerector d’Innovació i Relacions Institucionals de la UIB. 

De Juan, que ha començat la seva intervenció recordant que enguany es commemoren 30 anys de la Convenció del Drets dels Nins i que sobre aquesta «s’han centrat les diferents activitats de l’IMAS, ja que la nostra prioritat és el benestar dels infants i joves que tenim sota la nostra tutela, i aquesta només s’aconsegueix respectant tots i cada un dels seus drets». 

La jornada, adreçada a professionals del sector, s’ha dividit en dues parts, una primera que ha consistit en una xerrada a càrrec de la psiquiatra de l’Hospital d’Inca, la doctora Begoña Chacártegui que ha parlat sobre el projecte «Temps de nins» que en duu a terme en aquest centre sanitari amb infants fills de persones amb problemes de salut mental.

La segona part ha consistit en dues taules rodones, centrades en el treball amb famílies tant des del tercer sector (amb les entitats concertades amb l’IMAS), com amb l’administració amb els programes i serveis propis.

La directora insular d’Infància i Família, Mari Ángeles Fernández i la presidenta del Comité Balear d’UNICEF, Mercedes del Pozo, han tancat la jornada, agraïnt la participació participació dels ponents, assistents i organitzadors.