Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La Federació Balear de Caça dóna a l’IMAS la recaptació de la I Gran Tirada Solidària Diada de Mallorca

La Federació Balear de Caça dóna a l’IMAS la recaptació de la I Gran Tirada Solidària Diada de Mallorca

(16/12/2015)

El seu president, Jaume Ripoll, ha fet entrega avui del xec de 1.700 euros de les inscripcions de la prova celebrada el passat mes de setembre a Capocorb.

El president de la Federació Balear de Caça, Jaume Ripoll, i el vicepresident, Miquel Cladera, han fet entrega avui a l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) d’un xec de 1.700 euros corresponents a la recaptació de les inscripcions de la I Gran Tirada Solidària Diada de Mallorca de Recorregut de Caça, celebrada el passat 11 i 12 de setembre a Capocorb (LLucmajor).

 

A la trobada, que ha tengut lloc a la Sala d’audiències de Palau Reial, hi ha assistit el president del Consell, Miquel Ensenyat, el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, i la vicepresidenta de l’IMAS, Apol·lònia Miralles, els quals han agraït als membres de la federació el donatiu realitzat.

 

La prova va comptar amb la participació de prop d'un centenar de persones d'arreu de l'illa i es va disputar sobre 35 plats ecològics que imitaven les espècies cinegètiques més característiques com el conill, la perdiu o el tord. Des de l'organització es va treballar intensament per recrear uns llocs de tir i unes trajectòries el més ajustades possibles a un entorn de caça real, fet molt agraït i recolzat pels concursants.