Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La Institució Francesc de Borja Moll presenta la seves línies de feina al Consell de Mallorca

La Institució Francesc de Borja Moll presenta la seves línies de feina al Consell de Mallorca

(03/02/2016)

La nova entitat que vol continuar la tasca de l'Editorial Moll es reuneix amb el president del Consell de Mallorca i el vicepresident de Cultura, Patrimoni i Esports.

Diversos representants de la Institució Francesc de Borja Moll s’han trobat avui de matí a la seu del Consell de Mallorca amb el president Miquel Ensenyat i el vicepresident de Cultura, Patrimoni i Esports Francesc Miralles. Concretament han acudit a la reunió el president de l’entitat Francesc Homs, el vicepresident Isidor Marí, el secretari Antoni Mir, el fill de l’eminent filòleg Francesc Moll i l’especialista en la figura de mossèn Alcover Maria Pilar Perea.

 

El motiu de la visita ha estat donar a conèixer la Institució Francesc de Borja Moll al govern insular. En paraules del president de l’entitat Francesc Homs “la Institució és una iniciativa que sorgeix de la societat civil més compromesa però volem fer feina amb les administracions implicades en la cultura com és el Consell de Mallorca”. Homs també ha afegit que la intenció de la Institució Francesc de Borja Moll és començar una nova etapa després del tancament l’Editorial Moll per seguir amb la producció i difusió de la cultura.