Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La peculiar famílía Spaghetti actuarà demà dissabte a la Misericòrdia dintre de la programació de 'El Jardí Màgic'

La peculiar famílía Spaghetti actuarà demà dissabte a la Misericòrdia dintre de la programació de 'El Jardí Màgic'

(08/05/2015)

L'espectacle començarà a les 11 del matí i aglutinarà cançons populars, balls, dances i un diversificat repertori d'animació de carrer

Els Jardins de la Misericòrdia acolliran demà dissabte 'La festa dels Spaghetti', el segon dels espectacles prevists en el nou cicle de l'activitat 'El Jardí Màgic. Els dissabtes llegim i ens divertim a la Misericòrdia', organitzada per la Vicepresidència de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca.

Adreçat especialment als nins d'entre els 2 i els 8 anys, 'La festa dels Spaghetti' aglutina un recull de cançons populars de Mallorca juntament amb peces creades pels integrants de la Companyia Spaguetti. D'aquesta manera, a partir de les 11 del matí i al llarg de 90 minuts, el públic infantil i familiar que es doni cita a la Misericòrdia gaudirà d'un espectacle que conjugarà la música, amb els jocs, l'animació de carrer i l'humor, amb uns personatges certament estrambòtics que formen part de la peculiar família Spaghetti.

La programació del nou cicle de 'El jardí màgic' fa possible que els Jardins de la Misericòrdia es converteixin, cada dos dissabtes, en un escenari lúdic, cultural i festiu a través de l'actuació de grups especialitzats en el teatre i l'animació.