Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La presidenta Cladera participa a l’acte del Dia de la Constitució al Palau de l'Almudaina

La presidenta Cladera participa a l’acte del Dia de la Constitució al Palau de l'Almudaina

(06/12/2021)

La presidenta del Consell, Catalina Cladera, ha participat a l'acte institucional per commemorar el 43è aniversari de la Constitució Espanyola, que s'ha celebrat avui dematí al Palau de l'Almudaina. Cladera, juntament amb la presidenta del Govern, Francina Armengol, i la delegada del Govern a les Illes Balears, Aina Calvo, ha presidit l'acte.
Durant l'acte, cinc persones amb diagnòstic de salut mental i activistes d'Obertament Balears, un projecte social de 3SalutMental per combatre l'estigma i en favor de la integració, han llegit diversos articles de la Constitució.

"Commemoram aquest 43è aniversari de la Constitució tenint molt presents els valors que la fonamenten i que són els mateixos que ens han permès afrontar la pandèmia. Valors molt vigents, com són la defensa de l'estat del benestar, dels serveis públics i els drets i llibertats per a tothom, en igualtat de condicions, des del consens i la responsabilitat" ha expressat Cladera.

Han assistit a l'acte consellers i conselleres executius de la institució insular, com el de Presidència, Javier de Juan o de Territori, Maria Antònia Garcias; així com altres membres de la corporació insular com portaveus, consellers i conselleres de formacions polítiques amb representació al Consell. També han assisit el batle de Palma, José Hila, el president del Parlament de les Illes Balears, Vicenç Thomàs, i altres representants institucionals i civils de les illes.