Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La presidenta de l'IMAS, Margalida Puigserver, es reuneix amb ARKA Tapones Solidarios

La presidenta de l'IMAS, Margalida Puigserver, es reuneix amb ARKA Tapones Solidarios

(19/01/2016)

La consellera de Benestar i Drets Socials i el director insular de Persones amb Discapacitat han rebut avui l'associació per tal de conèixer de primera mà els seus projectes.

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver i el director insular de Persones amb Discapacitat, José Manuel Portalo, s'han reunit aquest migdia amb l'associació ARKA Tapones Solidarios per conèixer de primera mà la tasca que es duu a terme des d'aquesta associació mallorquina, creada per mares i familiars de nins amb paràlisi cerebral.

 

Antònia Balaguer i Francisca Estrany, en representació de l'associació, han explicat a la consellera el funcionament i els objectius de la seva entitat, que consisteixen bàsicament en la recollida de taps i l'organització de diferents esdeveniments per tal de recaptar fons i poder fer front a les despeses dels tractaments terapèutics dels infants amb paràlisi cerebral, necessaris per millorar la seva qualitat de vida i afavorir la seva independència.

 

En aquest sentit, tant la consellera com el director insular de Persones amb Discapacitat s'han mostrat molt interessats en la tasca que desenvolupen des de l'associació i han lloat la feina que duen a terme. Així mateix s'han compromès a estudiat possibles vies de col·laboració amb l'entitat per a la integració dels nins amb paràlisi cerebral.