Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La Ruta del Vidre arriba a la seva fi després de visitar 26 municipis

La Ruta del Vidre arriba a la seva fi després de visitar 26 municipis

(04/04/2019)

Amb l’objectiu de sensibilitzar a la ciutadania sobre la importància de reciclar envasos de vidre, augmentat les dades de recollida selectiva i evitar impropis, la segona edició de la Ruta del Vidre, que ha posat punt final avui a Andratx,  ha recorregut 26 municipis de Mallorca.

                                 

Durant un mes dos educadors hi han establers la seva paradeta, aprofitant el dia de mercat per arribar a un major nombre de persones, a Sa Pobla, Montuïri, Porreres, Vilafranca, Algaida, Sóller, Valldemossa, Llubí, Sineu, Costitx, Lloseta, Santa Maria, Campanet, Sencelles, Binissalem, Bunyola, Llucmajor, Petra, Marratxí, Esporles, Andratx, Puigpunyent, Estellencs, Banyalbufar, Fornalutx i Deià.

 

En aquesta segona edició, a més d’ampliar el nombre de municipis, també s’ha aconseguit despertar més interès entre la ciutadania amb una major participació. De fet, s’han repartit una mitjana de 450 bosses per a la separació del vidre a cada municipi i s’han recollit un gran nombre de suggerències. També, s’han resolt els dubtes plantejats, principalment sobre la importància de no tirar cristall al contenidor del vidre.

                

Totes aquestes suggerències i dubtes s’inclouran a un estudi que avaluarà els hàbits de reciclatge a les llars i establiments hotelers dels municipis participants i que servirà per posar en marxa diferents plans de conscienciació adaptats a cada poble.