Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Lliurament del premi Gota d’Oli 2019

Lliurament del premi Gota d’Oli 2019

(22/10/2019)

La presidenta del Consell, Catalina Cladera, ha presidit avui horabaixa a Palau Reial el lliurament dels premis Gota d’Oli 2019, unes disticions que enguany arriben a la 14ena edició. Es tracta d’un guardons que concedeix el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca juntament amb la institució insular, que reconeix persones, entitats o institucions que amb la seva tasca difonen l’oli d’oliva de Mallorca i promouen el seu consum. 

Enguany, els guardons Gota d’Oli han estat per als centres educatius que imparteixen els estudis de cuina i restauració, mitjançant els quals s’introdueixen als futurs professionals coneixements en relació a l’oli de Mallorca, les seves característiques i aplicacions en la gastronomia. Han recollit els diplomes, la gota d’oli de fusta i una botella d’oli de Mallorca com a obsequi, representants dels IES d’Alcúdia, Calvià, Sóller i Son Servera, el centre integral de Formació Professional Juníper Serra de Palma i l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears. Entre els qui han recollit el premi hi havia estudiants, professors i directors dels centres. 

«Dins la aposta convençuda del Consell de Mallorca pel producte local, vull encoratjar als productors a continuar treballant perquè l’oli d’oliva mantingui la seva qualitat i el seu prestigi arreu del món», ha apuntat la presidenta del Consell, Catalina Cladera, durant l’acte, qui ha encoratjat tothom «a consumir i utilitzar el nostre oli d’oliva, tant als consumidors com als hotels i restaurants de la nostra illa».

A l’acte de lliurament dels guardons han assistit també el president del Consell Regulador de l´Oli de Mallorca, Sebastià Solivellas Salvà, el conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora i la consellera d’Agricultura, Pesca i Alimentació del Govern de les Illes Balears, Mae de la Concha, entre altres representants institucionals. 

Vídeos

Lliurament del premi Gota d’Oli 2019