Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Mallorca a la fira ILTM de Canes per promocionar l’oferta de turisme prèmium

Mallorca a la fira ILTM de Canes per promocionar l’oferta de turisme prèmium

(05/12/2019)

Mallorca mostra l’oferta com a destinació de turisme prèmium a la fira ILTM que es du a terme a Canes del 2 al 5 de desembre. 

És una de les fires de productes de luxe més importants del panorama internacional, que enguany celebra la divuitena edició.

ILTM ha convocat aquests dies destinacions i empreses de 80 països diferents, 1.850 agents i, segons les previsions, s’espera que més de 5.000 persones també visitin la fira al llarg d’aquests dies.

El tema central, «Luxe conscient», és un dels atractius d’aquest esdeveniment, des d’on es vol destacar l’increment de viatgers que cerquen propostes respectuoses amb l’entorn, a través d’una perspectiva social i mediambiental.

El prèmium és un dels productes prioritaris per a l’estratègia de promoció turística que du a terme la Direcció Insular de Turisme.

Cal recordar que la Conselleria de Turisme i Esports redacta el primer Pla de Promoció Turística de Mallorca, a través del qual es vol establir una estratègia promocional que permeti un desenvolupament sostenible de la industria turística de Mallorca, basat en la col•laboració publicoprivada.