Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Mallorca, a una de les fires referents de MICE a Europa

Mallorca, a una de les fires referents de MICE a Europa

(29/11/2022)

L’estand del Consell a la IBTM World de Barcelona comptarà amb 22 coexpositors i dues presentacions diàries de l’illa durant els tres dies de fira

Una nodrida representació del sector MICE de Mallorca participarà en l'estand de la IBTM World, una de les fires de referència internacional pel que fa a la indústria de reunions, incentius i esdeveniments. I que enguany té lloc del 29 de novembre a l'1 de desembre a Barcelona.

El MICE és un dels productes prioritaris en l'estratègia de promoció que desenvolupa Turisme del Consell de Mallorca. Es tracta d'una oferta per la qual l'illa és molt valorada, havent-se convertit en un referent internacional per organitzar-hi aquests tipus d'esdeveniments i viatges d'incentius. La professionalització del sector, la qualitat de les infraestructures adients per aquestes activitats, les característiques climàtiques i d'entorn natural, així com l'oferta complementària de Mallorca són alguns dels elements clau en l’elecció de l’illa com a destinació MICE.

A més, també hi juguen a favor l’alta especialització i la llarga trajectòria del sector professional, així com que hi hagi hotels de qualitat, sales de conferències adequades, instal·lacions modernes de comunicació i excel·lents oportunitats d'oci. Addicionalment, Mallorca compta amb una magnífica connectivitat aèria i marítima, que, juntament amb un clima suau i un entorn únic, li han permès convertir-se en un escenari perfecte per organitzar-hi i fer-hi esdeveniments de projecció nacional i internacional.

L'estand de Mallorca és el C10 del pavelló 3 de la Fira de Barcelona i les empreses que també hi seran presents són: Protur Hotels, MTS Globe Spain Groups & Incentives; Zafiro Hotels; Portblue Hotel Group; Mallorca Convention Bureau; Destination Touristic Services; GPRO Valparaiso Palace & Spa; Iberostar Hotels & Resorts; Palma Congress & Convention Center; Palma Tourist Board – Fundació Turisme Palma 365; Lifexperiences SL; AMR Collection; Puro Beach; Hipotels Hotels and Resorts; Fergus Hotels; Pure Salt Luxury Hotels; Mallorcaleads; Absolute Groups & Incentives; Kontiki DMC; Grupotel Hotels & Resorts; Kimpton Aysla Mallorca; i KP The Agency.

S'ha preparat un lot de productes d'informació per a totes les persones interessades en la proposta MICE de Mallorca. Entre els materials s'inclou el fulletó següent http://bit.ly/3hVmhR9. Així mateix, s'han programat dues presentacions diàries de la destinació, una a les 12.00 h i l’altra a les 14.30 h, durant els tres dies de fira.