Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Mallorca presenta la seva oferta turística a la fira B-Travel Barcelona

Mallorca presenta la seva oferta turística a la fira B-Travel Barcelona

(24/03/2023)

La institució insular continua optant per les propostes esportives, culturals, sostenibles i de qualitat.

Mallorca, a través del Departament de Transició, Turisme i Esports del Consell, és present a la fira B-Travel Barcelona, una de les cites turístiques més importants d’Espanya. La Ciutat Comtal celebra, des d’avui i fins al diumenge 26 de març, la fira sota el lema «On comença el teu viatge».

L’equip de promoció turística del Consell continua promovent la diversificació de l’oferta turística, amb múltiples propostes experiencials, que van des de l’esport a la cultura. Tot treballant per a la desestacionalització del turisme, de la mà del sector, i poder oferir una proposta turística variada, sostenible i de qualitat.

Àmplia representació d’empreses mallorquines

L’estand de Mallorca té una representació àmplia d’empreses de l’illa que comparteixen espai com a coexpositors. Aquestes són: l’Associació Hotelera de Capdepera, SLR Turismo España, Hotels Viva&Resort, Blau Hotels, GPRO Valparaíso Palace & SPA, la Fundació Turisme Palma 365 i els ajuntaments de Calvià, Felanitx, Manacor, Pollença, Santanyí i Sóller.

Turisme actiu i cultural

La representació mallorquina a la fira B-Travel comparteix amb els principals interlocutors de la indústria turística nacional les seves propostes, ja que estan convocats a aquesta fira, a més de les principals destinacions turístiques nacionals, representants d’altres baules de la cadena de valor turística, com són agències de viatges, empreses de transports i proveïdors de serveis i productes turístics, entre d’altres.

L’illa hi assisteix com a destinació experiencial per excel•lència, amb productes especialment destacats, com ara l’esportiu-actiu, el cultural o el gastronòmic.