Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Mallorca Sense Fam presenta la seva tasca als gestors del Consell

Mallorca Sense Fam presenta la seva tasca als gestors del Consell

(29/01/2016)

Miquel Ensenyat i Margalida Puigserver han rebut avui en audiència a la presidenta de l’entitat, Cati Aguiló, i al seu vicepresident, Joan Martorell.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, i la consellera de Benestar i Drets Socials, Margalida Puigserver, han rebut avui en audiència a la presidenta de Mallorca Sense Fam, Cati Aguiló, així com també al seu vicepresident, Joan Martorell. L’objectiu de la trobada ha estat el de presentar la tasca que aquesta entitat duu a terme a la nostra illa.

 

Mallorca Sense Fam és una associació sense ànim de lucre que neix de la idea d’un grup de persones, a l’estiu de 2009, com a resposta a la pobresa que la crisi ha generat, i amb l’objectiu i la voluntat de sensibilitzar la societat mallorquina davant aquest greu problema i davant les conseqüències que té per a les persones més desprotegides de la nostra societat.

 

Durant la trobada entre ambdues entitats, aquestes s’han compromès a estudiar possibles vies de col•laboració per tal de potenciar la tasca de Mallorca Sense Fam als municipis més petits de l’illa.