Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Margalida Puigserver visita la seu de la Fundació Es Garrover

Margalida Puigserver visita la seu de la Fundació Es Garrover

(16/09/2015)

La presidenta de l'IMAS ha anunciat que han subscrit un contracte social amb l’entitat per al subministrament d’aigua potable a les instal·lacions de l’IMAS per un valor de 14.647 euros anuals.

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, juntament amb la directora insular d'Inclusió Social de l'IMAS, Caterina Mas, i la consellera Apol·lònia Miralles, ha visitat aquest matí les instal·lacions de la Fundació Es Garrover, ubicades a Inca.

 

Durant la visita, la consellera i la directora insular han estat acompanyades per Pere Quetglas, responsable de la Fundació, que ha explicat la tasca que es duu a terme des de la fundació Es Garrover en matèria d'inserció sociolaboral de persones amb malaltia mental de la comarca des Raiguer de Mallorca.

 

Puigserver ha posat de manifest que des de l'IMAS, així com també des del Consell, es vol posar en marxa un reglament de contractes socials. La consellera ha anunciat que l'Institut Mallorquí d'Afers Socials ha posat en marxa un contracte amb Es Garrover pel subministrament de l'aigua potable a les instal·lacions de l’entitat depenent del Consell per valor de 14.647 euros anuals.

 

La presidenta de l’IMAS ha recordat que durant l'any 2010 l'IMAS va aprovar una instrucció per a incorporar clàusules socials als seus contractes, la qual es vol ampliar ara afegint-hi criteris de compra pública socialment responsable i fent-la extensiva a la resta de departaments del Consell. “Aquest contracte de subministrament d'aigua potable per valor de 14.647 euros anuals és un exemple de que es pot fer compra social a tots els àmbits de l'administració pública”, ha manifestat Puigserver.

 

A la visita també hi han assistit el batle d’Inca, Virgilio Moreno, la regidora de Serveis Socials, María del Carmen Oses, la regidora de Formació i Ocupació, Alice Weber, i el regidor d’Entitats Socials, Antelm Ferretjans.