Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Maria Salom rep en audiència el nou secretari general de la Comissió Espanyola de Cooperació amb la UNESCO

Maria Salom rep en audiència el nou secretari general de la Comissió Espanyola de Cooperació amb la UNESCO

(24/04/2015)

Federico Palomera ha assistit a la trobada acompanyat del president de la comissió, Luis Ramallo, i membres de l’equip directiu del Centro UNESCO Mallorca

La presidenta del Consell de Mallorca, Maria Salom, ha rebut avui en audiència el nou secretari general de la Comissió Espanyola de Cooperació amb la UNESCO, Federico Palomera, que abans d’ocupar aquest càrrec va ser ambaixador d’Espanya a Singapur, entre el 2010 i el 2014. Des de que va ingressar en la Carrera Diplomàtica, l'any 1979, Palomera ha estat destinat en les representacions diplomàtiques espanyoles a Líban, el Marroc, Tailàndia, Egipte, Costa Rica i Estats Units.

 

A la reunió, que ha tingut lloc a la seu del Consell de Mallorca, també han participat el president de la Comissió Espanyola de Cooperació amb la UNESCO, Luis Ramallo, el gerent del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial, Bartomeu Deyà, i el director executiu i el director de projectes del Centro UNESCO Mallorca, Antoni Martorell i Óscar Pipkin, respectivament.

 

Maria Salom ha destacat la col·laboració del Consell de Mallorca i la UNESCO pel que fa als projectes que es duen a terme envers la declaració de la Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial.