Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Miquel Ensenyat i Joan Font visiten els parcs dels bombers d’Inca i Alcúdia

Miquel Ensenyat i Joan Font visiten els parcs dels bombers d’Inca i Alcúdia

(13/08/2015)

El president del Consell de Mallorca ha anunciat que les obres de millora de les instal·lacions del parc d’Inca començaran en poques setmanes.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, acompanyat pel conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, la directora insular d’Emergències, Paola Van Gent, i el cap del Servei de Bombers, Santiago Rovira, han visitat els parcs d’Inca i Alcúdia. Amb aquestes dues visites es dóna per finalitzada aquesta primera ronda de contactes amb el Servei de Bombers de Mallorca.

 

Miquel Ensenyat s’ha interessat per la feina i les condicions amb les quals treballen els professionals del cos dels Bombers de Mallorca. En aquest sentit, Ensenyat, així com també Joan Font i Paola Van Gent, ha assegurat que les obres de reforma del parc de bombers d’Inca començaran en breu.

 

Aquestes visites als diferents parcs dels Bombers de Mallorca estan emmarcades dins la ronda de contactes que Ensenyat, acompanyat dels diferents consellers i consellers executius, realitzen pels diferents departaments de la institució insular.

 

Per altra banda, durant aquesta setmana s’està distribuint el nou material tècnic personal als nous membres del Grup de Rescat de Muntanya dels Bombers de Mallorca amb l’objectiu d’homogeneïtzar les maniobres i els criteris de treball. D’aquesta manera els 32 components del Grup de Rescat de Muntanya, ubicats als parcs d’Inca i Sóller, restaran amb la totalitat del material personal corresponent per a la seva especialitat. Pel que fa al Grup Caní de Recerca, es dota amb el material necessari per exercir la seva funció dins del projecte d’unificació de les especialitats Recerca i Salvament de persones del Consell de Mallorca.