Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Miquel Ensenyat i Mercedes Garrido expliquen els veïnats de la comarca de Sóller el rescat del túnel

Miquel Ensenyat i Mercedes Garrido expliquen els veïnats de la comarca de Sóller el rescat del túnel

(09/02/2017)

A la reunió, a la qual assistiren mig centenar de veïnats de les poblacions afectades, es varen resoldre els dubtes que plantejaren els ciutadans i les ciutadanes sobre la gratuïtat d’aquesta infraestructura que serà efectiva a partir de dia 1 de setembre de 2017

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, i la consellera executiva de Territori i Infraestructures Mercedes Garrido varen aplicar als veïnats de Sóller quin serà el procediment del rescat del túnel de Sóller que culminarà amb la gratuïtat a partir de 1 de setembre de 2017. La reunió va ser organitzada amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sóller i comptà amb l’assistència del batle de la localitat Jaume Servera i també del batle de Bunyola Andreu Bujosa.

 

Ensenyat assegurà que aquesta iniciativa d’aixecar barreres posa fi a una injustícia històrica que havien patit els veïnats de la comarca de la vall de Sóller d’haver de pagar per anar o venir del seu municipi. Per la seva part, Garrido afirma que l’únic que percebran els usuaris serà que no hauran de pagar a l’hora de passat pel túnel perquè el Consell es farà càrrec del tot el procediment.