Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Presentat el Critèrium dels 4 anys 'El Corte Inglés'

Presentat el Critèrium dels 4 anys 'El Corte Inglés'

(07/10/2016)

La cursa es disputarà el proper diumenge a l'Hipòdrom Son Pardo i està dotada amb 6.000 euros en premis.

La sala VIP de l’Hipòdrom Son Pardo ha estat avui l'escenari de la presentació del Critèrium dels 4 anys 'El Corte Inglés'. L'acte, que ha comptat amb la presència de Jaume A.Ramis, president de l’Institut de l'Esport Hípic de Mallorca (IEHM), i de Toni Sánchez, responsable de relacions externes de 'El Corte Inglés', ha servit per donar els detalls de la prova que es celebrarà el proper diumenge 9 d’octubre i que serà patrocinada per la reconeguda cadena de centres comercials. L’hora prevista de començament de la prova és a les 19:30 hores.

 

El Critèrium dels 4 anys 'El Corte Inglés', dotat amb 6.000 euros en premis, està incorporat dins el programa de curses que es disputaran l’esmentat dia 9 d’aquest mes a Son Pardo, a partir de les 18:00 hores. A més, si el cavall guanyador rebaixa el rècord de la prova, actualment en 1’15”03, s’enduria una targeta regal de 'El Corte Inglés' per valor de 3.000 euros

 

Tot els assistents a l’Hipòdrom Son Pardo que omplin les butlletes destinades per tal ocasió, participaran al sorteig d'una targeta regal 'El Corte Inglés' per valor de 150 euros, així com també d'una panera de productes locals.