Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Primera trobada entre les conselleries de Cultura i Funció Pública per posar les bases del procés de modernització

Primera trobada entre les conselleries de Cultura i Funció Pública per posar les bases del procés de modernització

(14/10/2015)

El vicepresident i conseller de Cultura, Francesc Miralles ha mantingut una primera reunió de feina amb la consellera de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino, per marcar prioritats dins el procés de modernització que s’ha de posar en marxa en el Departament de Cultura, Patrimoni i Esports. L’objectiu és definir i millorar els processos de gestió interna per tal d’agilitzar la tramitació dels expedients de subvencions i els procediments de contractació.

La trobada que s’ha celebrat avui a la seu del Departament de Modernització i Funció Pública ha servit per marcar quines són les primeres passes a seguir per tal de millorar l’eficiència del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports. A la reunió, a la qual també han assistit la secretària tècnica de Cultura, Cristina Bou i el director insular de Funció Pública, Benito Pròsper, s’ha parlat de la necessitat d’avaluar, en primer lloc, la situació actual del Departament de Cultura a nivell de procediments interns. A partir d’aquí, l’objectiu és dissenyar un mapa de processos que permeti ordenar, homogeneïtzar i evitar tasques repetitives, passa prèvia a la implantació d’eines informàtiques que permetin, en un futur, fer una gestió online de tramitació d’expedients en totes les seves fases.

La consellera de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino, ha explicat que el procés de modernització que s’ha d’implantar progressivament en el Consell de Mallorca comença per Cultura perquè “s’ha analitzat el departament i hem vist que, en aquests moments, les subvencions no tenen sortida i això vol dir que s’està deixant de crear feina”. El vicepresident Francesc Miralles ha recordat que Cultura gestiona el 80% de les subvencions del Consell i que “és una prioritat que es puguin tramitar les convocatòries dins un mateix any” pel bé del teixit empresarial cultural que hi ha a Mallorca.