Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Ramon Gener oferirà el proper 2 de maig una conferència sobre l’òpera “Eugene Onegin” al Teatre Principal

Ramon Gener oferirà el proper 2 de maig una conferència sobre l’òpera “Eugene Onegin” al Teatre Principal

(29/04/2015)

El bariton, director i presentador del programa de televisió “This is opera” parlarà sobre aquesta obra de Txaikovski, que s’estrenarà el diumenge 10 de maig amb la participació de solistes de talla mundial com Josep Bros o Fiorenza Cedolins

Ramon Gener, conegut pels seus programes televisius dedicats a la divulgació de l’òpera, oferirà una conferència el proper dissabte 2 de maig sobre “Eugene Onegin”, l’òpera de Txaikovski, que s’estrenarà el proper diumenge 10 de maig.

 

Llicenciat en Humanitats i en Ciències Empresarials, baríton i gran comunicador, Ramon Gener dirigeix i presenta ara el programa “This is opera”, que s’emet a La 2 de TVE. Abans ja havia presentat i dirigit el programa “Òpera en texans”, que es va emetre per Canal 33 de Televisió de Catalunya.

 

Als seus programes de televisió, Ramon Gener es caracteritza per oferir una imatge del món de l’òpera molt desenfadada, propera al gran públic i, al mateix temps, molt meticulosa i fidel amb els autors.

 

A la seva conferència del proper dissabte, Gener parlarà de com Txaikovski va composar “Eugene Onegin” i parlarà de la relació del músic amb Alexander Puixkin, autor del llibret. Així mateix, oferirà la seva visió personal sobre alguns dels passatges més interessants de la partitura.

 

La conferència tindrà lloc el dissabte 2 de maig, a les 19 hores, a la Sala Gran del Teatre Principal. L’entrada és gratuïta, però com és habitual és necessari recollir-la per la taquilla del Teatre.

 

“Eugene Onegin” s’estrenarà el proper diumenge 10 de maig, a les 18 hores, dins la XXIX Temporada d’Òpera del Teatre Principal. També hi haurà funcions els dies 13, 15 i 17 de maig. Interpretada per l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears i el Cor del Teatre Principal, compta amb la participació de solistes de talla mundial com Josep Bros o Fiorenza Cedolins.