Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Res de Res estrena “Fuga” al Teatre Principal

Res de Res estrena “Fuga” al Teatre Principal

(11/12/2015)

La companyia Res de Res estrenarà a Mallorca l’espectacle Fuga, amb quatre funcions que se podran veure a la Sala Gran del Teatre Principal del 17 al 20 de desembre. Fuga és coproducció del Teatre Principal de Palma amb la companyia Res de Res i el Festival Grec de Barcelona, que és on es representà per primera vegada aquest espectacle el juliol passat.

Durant la presentació del muntatge, Rafel M. Creus, director gerent del Teatre Principal, ha destacat la trajectòria de la companyia “pionera en el gènere del teatre-circ en tot l’Estat espanyol” i la presència en aquesta coproducció del Festival Grec de Barcelona, “un dels més prestigiosos del país”.

 

L’espectacle Fuga, dirigit per Biel Jordà, i interpretat per Marta Barceló, Pere Mas, Laia Oliveras i Aina Pascual, convida l’espectador a reflexionar sobre “aquelles limitacions que ens han imposat o bé nosaltres mateixos ens hem creat, i fins a quin punt aquestes limitacions ens afecten a les relacions amb altres persones”, ha explicat el mateix Biel Jordà.

 

Per Jordà, aquesta obra suposa la continuïtat en l’evolució de la companyia, una companyia que “va néixer en el món del teatre, ens van formar en el del circ a Londres i que ara volem, poc a poc, anar evolucionant cap a la dansa. Ara ja no ens interessa tant contar històries com copsar sentiments, tocar la part emocional de les persones”.

 

Cordes, arnesos, moviments pendulars i, en conjunt, una interessant investigació del moviment horitzontal i vertical, tot plegat és el que es pot veure a Fuga, sempre amb el rerefons del discurs entorn de les relacions humanes. Tot un espectacle que es va poder veure el passat mes de juliol al Festival Grec de Barcelona, on va recollir nombroses i favorables crítiques. I això que l’estrena a la Ciutat Comtal va ser viscuda per Biel Jordà i per la resta de la companyia “amb molt de vertigen” que poc a poc va anar convertint-se en satisfacció a mesura que es completaven les funcions.

 

Fuga s’estrenarà al Teatre Principal de Palma el dijous 17 de gener a les 20 hores. També hi haurà funció el divendres 18 a les 20 hores, i el dissabte 19 i el diumenge 20 de desembre a les 18 hores.