Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Sol·licitats 1.321 bons bescanviables per un lot de productes de Mallorca els primers quatre dies de campanya

Sol·licitats 1.321 bons bescanviables per un lot de productes de Mallorca els primers quatre dies de campanya

(16/07/2021)

El lot de regal d'aquesta iniciativa del Consell Insular està valorat en 153 euros i es repartirà a través de cooperatives i botigues d’economia social i del sector productiu

La campanya del Consell de Mallorca “Amb el Producte de Mallorca” ha registrat 1.321 sol·licituds de bons els primers quatre dies de funcionament. Recordem que es tracta d’una iniciativa que suposarà repartir 4.778 bons bescanviables per lots de producte a través de cooperatives, comerços d’economia social i botigues de productors durant tot l’estiu, cosa que dinamitzarà aquests sectors.

Així, amb la voluntat de reactivar l’economia a través de l’estímul dels sectors productius, el Consell va posar en circulació el passat dilluns, 12 de juliol, aquests bons de regal a través de www.ajutsmallorca.com. A partir del 25 de juliol els bons es podran bescanviar per un lot de vint-i-dos productes de Mallorca quan es faci una despesa mínima de 200 euros en un dels establiments adherits. Hi participen catorze cooperatives, vuit botigues d’economia social i vint-i-quatre botigues de productors d’arreu de l’illa. 

El Departament de Promoció Econòmica subvenciona l’adquisició d’aquests 4.778 lots amb 825.000 euros. 

Funcionament

La ciutadania pot sol·licitar els bons a través del web ajutsmallorca.com i els podrà bescanviar per un lot de productes de Mallorca quan hagi fet una despesa mínima de 200 euros a una de les cooperatives, botigues del sector productiu o comerços d’economia social adherits a la campanya. 

Les compres s’han d’haver fet entre el 25 de juliol i el 25 d’octubre, fet que contribuirà a dinamitzar el sector durant tot l’estiu. A cada bo apareixerà la data a partir de la qual es pot recollir el lot. Per fer-ho, la persona beneficiària ha de presentar el bo, els tiquets de compra de l’establiment i el DNI.

El lot conté vint-i-dos productes elaborats a l’illa i està valorat en 153 euros. Els productes formen part de les diferents denominacions d’origen presents a Mallorca (tant d’oli com de vi), de la IGP Sobrassada de Mallorca, IGP de l’Ametlla, IGP Vi de la Terra, l'Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears, productors ecològics (APAEMA) o professionals de l’artesania amb carta acreditada.