Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Sostenibilitat i Medi Ambient llança la campanya "Mallorca t'espera"

Sostenibilitat i Medi Ambient llança la campanya "Mallorca t'espera"

(01/07/2020)

La vicepresidenta segona, Aurora Ribot, anima a "gaudir de l'entorn natural de l'illa com a alternativa d'oci sostenible i saludable".

El Departament de Sostenibilitat i Medi Ambient ha llançat la campanya "Mallorca t'espera" amb la que dóna a conèixer els seus indrets més destacats amb la intenció de gaudir de la natura de Mallorca. Actualment el departament que encapçala la vicepresidenta segona del Consell i consellera executiva de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, ha obert la finca de Raixa, el parc natural de Sa Dragonera, la Ruta de Pedra en Sec i la Ruta Artà-Lluc. Els refugis de la xarxa insular hauran d'esperar fins al mes de setembre per la seva reobertura.

"L'entorn natural de Mallorca és fràgil però encara té espais molt ben conservats. Que els poguem gaudir fa que els valorem i els conservem davant amenaces com la contaminació o el canvi climàtic. Hem obert les portes de llocs extraordinaris perquè tots i totes poguem redescobrir-los”, ha remarcat la vicepresidenta segona del Consell.

Aquesta campanya, basada en els missatges de "Obrim portes” i “Mallorca t’espera”, està inclosa al Pla de Reactivació del Consell “Mallorca Reacciona”. Aquesta crisi ens han demostrat que aquesta protecció del nostre entorn és una prioritat”, ha afegit Ribot.

En tots els casos es mantenen les mesures de seguretat habituals des de l’estat d’alarma i les limitacions de persones en les visites a diferents llocs.