Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Sostenibilitat i Medi Ambient signa un conveni amb el RCD Mallorca per convertir l'equip "en un referent de primera divisió en sostenibilitat"

Sostenibilitat i Medi Ambient signa un conveni amb el RCD Mallorca per convertir l'equip "en un referent de primera divisió en sostenibilitat"

(10/03/2020)

"Volem que aquest conveni sigui el primer pas per altres col·laboracions amb el mateix objectiu", ha declarat la consellera Aurora Ribot

El departament de Sostenibilitat i Medi Ambient del Consell assessorarà al RCD Mallorca amb l'objectiu de convertir l'entitat esportiva "en un equip de primera divisió, també en sostenibilitat i protecció del medi ambient" ha manifestat avui la titular del departament insular, Aurora Ribot.
Consell, RCD Mallorca i la Fundació Ecoembes han presentat avui el sistema de contenerització d'envasos que començarà a fer-se efectiu a l'estadi de Son Moix i la ciutat esportiva de l'equip mallorquí. El president del RCD Mallorca, Alfonso Díaz, el gerent de Ecoembres, Alberto Caldeiro i la consellera i vicepresidenta segona del Consell, Aurora Ribot, han coincidit avui en assenyalar que amb aquest conveni "feim possible separar els envasos dins el camp" al primer equip de les Illes.
La instal·lació d'aquests contenidors permetrà que aficionades i aficionats i públic en general tinguin més fàcil deixar els seus envasos en llocs ubicats per tot l'estadi de Son Moix. "Confiam que aquest conveni sigui el primer pas per establir acords similars amb altres equips i entitats esportives", ha declarat la consellera Ribot.