Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Un centenar de persones viuen un baptisme de busseig a la piscina de Sant Ferran

Un centenar de persones viuen un baptisme de busseig a la piscina de Sant Ferran

(14/08/2017)

Un centenar de persones han viscut aquest cap de setmana les sensacions que experimenten els bussejadors quan es submergeixen sota la mar. La piscina del Poliesportiu de Sant Ferran ha acollit el II Baptisme de Busseig organitzat per la Direcció Insular d'Esports, enmarcat en el programa JUGAM a les Totes, en col·laboració amb la Federació Balear d'Activitats Subaquàtiques.

Els participants han pogut no només experimentar la ingravidesa davall aigua sinó també atendre les explicacions d'instructors especialitzats en el món del busseig sobre flotació, desplaçaments per la piscina, senyes amb les mans i altres aspectes de seguretat en general. Després s'han fet algunes immersions on s'han aplicat tots aquests aspectes teòrics. 

 

En funció de l'edat, els participants han realitzat diferents tècniques amb els equips de busseig. Els nins i nines d'entre 4 i 8 anys han simulat que anaven sobre un cavallet de mar; els d'entre 9 i 12 anys han fet com si l'equip fos una taula de surf i han bussejat sobre aquest, i els participants de més de 13 anys han realitzat la immersió estàndard. L'activitat ha estat apta també per a persones amb mobilitat reduïda. 

 

Tant el vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, com la directora insular d'Esports, Margalida Portells han participtat de la jornada de busseig que ha acollit el poliesportiu de Sant Ferran.