Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Un total de 10 ajuntaments participaran al projecte de l'Observatori "Donar veu als majors"

Un total de 10 ajuntaments participaran al projecte de l'Observatori "Donar veu als majors"

(16/02/2016)

L'objectiu de l'IMAS és conèixer els principals temes importants per aquest col·lectiu i poder-los donar així una millor resposta.

L'Observatori de les persones majors de Mallorca s'ha reunit avui per constituir el Fòrum de participació dels municipis on s'implantarà el projecte pilot d'aquest organisme “Donar veu als majors”, el qual pretén conèixer les principals inquietuds i necessitats de la gent gran per tal de donar-los una millor resposta des de les institucions i entitats que treballen amb aquest col·lectiu.

 

Aquest projecte s'emmarca dins del grup de treball de l'Observatori de Promoció d'Oportunitats de Participació de l'Observatori de Persones Majors i hi participaran els ajuntaments de Palma, Inca, Manacor, Sant Llorenç, Calvià, Banyalbufar, Consell, Pollença, Búger i Petra.

 

A la darrera sessió, celebrada a l'IMAS, hi participaren tècnics i regidors de la institució insular, la Fundació Balear d'Atenció a la Dependència, la UIB, col·legis oficials com el de Pedagogs i psicopedagogs, terapeutes ocupacionals, educadors socials, Universitat Oberta per a Majors (UOM) i dels ajuntaments de Palma, Estellencs, Puigpunyent, Banyalbufar, Calvià, Consell, Inca, Manacor, Sant Llorenç i Pollença.

 

Amb el projecte “Donar veu als majors” es pretén reunir a cada municipi entre deu i quinze persones majors de 60 anys perquè debateixin sobre els temes que són importants per ells i, posteriorment, posar en comú a l'Observatori les conclusions extretes a cada municipi per tal de conèixer així d'una manera més fidedigna les preocupacions de la gent gran de Mallorca.