Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Visites guiades al Teatre Principal

Visites guiades al Teatre Principal

(27/10/2015)

El Teatre Principal ha posat en marxa per a aquesta temporada el nou programa de visites guiades, que inclou diverses modalitats i ha estat pensat per a satisfer les més variades demandes i per a públics diversos.

La primera cita és “Per Tots Sants, al Principal”, quatre visites nocturnes preparades per als dies 30 i 31 d’octubre i 1 i 2 de novembre a les 23 hores. Aquestes visites es fan en gran part a les fosques i amb l’ajuda de llanternes. A més, la visita és teatralitzada i inclou algunes “sorpreses fantasmagòriques” molt adients per a l’època de Tots Sants.

“Descobrint els racons del Principal” és una visita que se celebra cada dissabte a les 12 hores, al llarg de tota la temporada.

Amb l’objectiu d’apropar el Teatre Principal a persones que tenen la mobilitat reduïda, s’ha preparat la visita “Tu també pots venir al Principal”, una activitat per a la qual cal fer una reserva i acordar el dia telefonant al 971 21 97 00.

A més, com en altres anys, se disposa també de les “Visites escolars”, especialment adreçades a alumnes de centres escolars de primària i secundària. També és necessari fer una reserva al 971 21 97 00.

En totes aquestes visites, que du a terme Vicenç Torres, els espectadors coneixen alguns racons del Teatre Principal que habitualment no estan a l’abast del públic en general, com la sastreria, els camerins o l’escenari. Al mateix temps, Torres dona abundant informació sobre la història del Teatre així com d’alguns aspectes tècnics del seu equipament.

*Els mitjans de comunicació interessats en fer una visita, estan convidats el dijous 29 d’octubre a les 20 hores a participar en “Per Tots Sants, al Principal”, on podran prendre imatges i parlar amb el guia, Vicenç Torres.