«El tenor Bou (Felanitx 1839-1901)»

Nom artístic

Cultural-ment

Públic destinatari

Adult i jove, a partir de 15 anys

Durada

50-60 min

Preu (BI+IVA)

423,50 €

Espai

Interior

Any incorporació CACIM

8/10/2020

Descripció

En aquesta xerrada, exposarem els punts clau que conformen la trajectòria personal i professional del tenor Joan Bou i Roig (Felanitx 1849-1901). Un cantant que, havent nat en un casa pagesa felanitxera, assolí una fama consolidada dins el panorama líric mundial. Tot un oblidat, gran músic nostrat, de fetes interessants i sucoses; qui, després d’haver actuat arreu dels millors teatres del món al costat d’artistes de renom i d’haver estat aclamat pel públic, moria d’una malaltia que el privà de poder cantar al llarg dels darrers anys de la seva trajectòria.

Amb la conferència proposada, el ponent (que durant anys ha estudiat al detall la figura del tenor Bou, recopilant-ne material i noves i publicant treballs diversos sobre el músic) ens convida a fer un repàs dels esdeveniments clau que conformen la biografia personal i professional de l’aplaudit cantant Joan Bou. Una activitat que el ponent anirà completant, amb la projecció d’imatges inèdites del tenor o relacionades amb ell. 

Característiques de l'espai i condicions tècniques

  • Espai: qualsevol amb capacitat per al nombre de participants a l’activitat, es pot dur a terme a teatres, escoles, sales polivalents, etc.
  • Projector
  • Pantalla o espai blanc on projectar
  • Microfonia per al ponent
  • PA adient a l’espai

Dades muntatge i desmuntatge

45 min /25 min

Persona responsable

Autor del projecte i ponent: Joan Círia i Maimó. Pianista i historiador musical 

Tècnic assistent: Bernat Clar

Dades de contractació

Cultural-ment SC
Marina Nicolau: 633 35 35 60 - marina@cultural-ment.com
Bernat Clar: 605 82 74 24 - info@cultural-ment.com