«L'arquitectura popular a Mallorca» Dr. Jaume Andreu

Nom artístic

Nat Projectes

Públic destinatari

Jove / adult

Durada

45 - 60 minuts + col·loqui

Preu (BI+IVA)

375,10€

Espai

Interior

Any incorporació CACIM

13/06/17

Descripció

Es vol fer una aproximació a les característiques bàsiques i generals de l’arquitectura popular de Mallorca i també fer un repàs de la gran diversitat de tipologies constructives que ha generat. Es tenen en compte els aspectes arquitectònics, però també els històrics i geogràfics que tant l’han condicionada.

Podem afirmar que es tracta d’un llegat fonamental en la configuració i identificació del paisatge de Mallorca, carregat de gran valor arquitectònic, etnològic, històric, geogràfic, paisatgístic, etc. Per tant, estam parlant d’unes construccions que són part importantíssima del patrimoni cultural de la comunitat. Som conscients que es tracta d’un llegat sobre el qual queda molta feina per fer, tant per estudiar-la com per a preservar-la. Els continguts s’exposen amb un clar sentit divulgatiu, dirigits a un públic general.

Característiques de l'espai i condicions tècniques

Sala gran amb capacitat per a 50 persones amb cadires.

  • Si és necessari equip de so o sistema d’amplificació de veu
  • Projector
  • Ordinador

Persona responsable

Jaume Andreu Galmés és, des del 2003, professor titular d'història de l'art del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts de la UIB. Llicenciat en història de l'art per la UIB.

Dades de contractació

Nat projectes. Serveis culturals i ambientals SL
Bartomeu Tomàs
871 770 742
info@natprojectes.com


Informació relacionada