Pirates i dimonis, dues aventures diferents

Nom artístic

Joanet Recicles i Tomeu Granera

Públic destinatari

Tots els públics, infants de 3 a 10 anys

Durada

50 min

Preu (BI+IVA)

Preu teatre infantil: 726,00 € 
Preu foment de lectura: 539,00 €

Espai

Interior / Exterior

Any incorporació CACIM

12/04/2021

Sinopsi/Resum

Els actors Guillem i Dani acompanyats de la música i fent ús de les seves particulars habilitats (cançons, balls, malabars ...) endinsaran els menuts en l’imaginatiu món de pirates i dimonis.

Programa

Dues possibles versions per triar:

Pirates amb valors
En Toni Trons és un pirata bon al·lot que viatja amb la seva barqueta cercant el seu tresor. Amb el grumet Popet, el seu jove amic, emprendran un llarg viatge que els durà a ballar, cantar, volar, bussejar… en definitiva, a pasar-s’ho bé emprant la imaginació.
En Toni i en Popet animaran els nins a endinsar-se en els contes per així poder gaudir del plaer de viure en un món d’aventures i fantasia. Un món que, a més, els ensenyarà que tenir bons sentiments, tenir amics i cuidar-los és el millor tresor que es pot tenir.
Els dos pirates s’enfrontaran també, amb l’ajuda de la música (guitarra i equip de so) i dels malabars (Popet) i des d’una perspectiva diferent i llunyana en el temps a tots els problemes que tenen actualment els infants: educació, natura, respecte a la gent major, el medi ambient, la construcció sense mesura, la contaminació, etc. 

El petit dimonió
Conta les peripècies de dos dimonis, un petit i un gros. El dimoni gros intenta transmetre al petit les males costums i les dolenties al petit que l’admira però no entén perquè li agrada ser dolent.
La figura de Sant Antoni està present durant tota l’activitat i aconsella al dimoni petit perquè tengui bons sentiments.
Tots dos acabaran essent bona gent, estimant i respectant els animals, la natura, les persones, ...
Tot això cantant tonades Sant Antonieres, contant contes educatius, ballant i jugant amb els nins i les nines i rient per les butxaques.
Aquest espectacle es pot fer durant tot l’any, encara que es pot aprofitar per fer-lo durant les festes de Sant Antoni al gener.

Fitxa artística

Actors: Daniel Domínguez i Guillem Sansó / Vestuari i escenografia: Daniel Domínguez i Guillem Sansó

Característiques de l'espai i condicions tècniques

  • Espai requerit: teatre o centre cultural
  • Escenari mínim de 4 m de boca x 4 m de fons, a una alçada de 50 cm del terra.
  • Equip de llum, si l’actuació és al vespre

Dades muntatge i desmuntatge

75 min  /  45 min 

Dades de contractació

Daniel Domínguez San Nicolás
605315169
judoclown@hotmail.com