Avís legal

 

CONDICIONS LEGALS

Aquestes condicions generals regulen l'ús del servei del portal d'Internet http://www.conselldemallorca.cat .

OBJECTE

A través del portal www.conselldemallorca.cat es facilita a les persones usuàries l'accés i la utilització de diversos serveis i continguts a disposició de la ciutadania. El Consell de Mallorca es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense cap avís previ, la presentació i la configuració del portal, així com també es guarda el dret a modificar o eliminar alguns serveis i utilitats.

CONDICIONS D'ACCÉS I FUNCIONAMENT DEL PORTAL

· Tot allò que es publica al web del Consell Insular de Mallorca té caràcter informatiu i no té validesa jurídica. El Consell de Mallorca posa tota l'esment possible perquè sigui tan exacte i precís com sigui possible, tracta d'evitar errors i els corregeix tot d'una que els detecta. No obstant això, no pot garantir la inexistència d'errors ni que el contingut de la informació es trobi permanentment actualitzat, per la qual cosa es reserva el dret de, en qualsevol moment i sense necessitat d'avís previ, efectuar modificacions, supressions o actualitzacions de la informació publicada o canviar-ne la configuració i/o la presentació, de manera que són responsabilitat de la persona usuària tant l'accés com l'ús de la informació publicada, la qual no té caràcter vinculant pel que fa a la tramitació de cap procediment administratiu.

· www.conselldemallorca.cat és totalment gratuït per a les persones usuàries. No obstant això, la utilització de determinats serveis s'ha de fer mitjançant subscripció prèvia.

· La persona usuària es compromet a utilitzar el portal de manera correcta i d'acord amb la llei.

· La persona usuària respondrà dels danys i perjudicis de tota naturalesa que www.conselldemallorca.cat pugui patir.

· www.conselldemallorca.cat no es fa càrrec del mal ús del portal ni d'irregularitats en els PC de les persones usuàries.

Per complir el que estableix la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, a continuació s'indiquen les dades d'informació general d'aquest lloc web:

· Titular: Consell de Mallorca
· CIF: S-0711002-F
· Adreça: c/ del Palau Reial, 1,  07001 Palma (Mallorca) Illes Balears
· Contacte: Consultau l'apartat de queixes i suggeriments del Consell
· Telèfon: 971 173 500